Friday, 29 March, 2024

ΑΕΚ Καρυώτισσας – Δόξα Μελισσίου 0-2

Το Μελίσσι πέρασε νικηφόρα από την Καρυώτισσα, επικρατώντας της τοπικής φιλόδοξης ΑΕΚ, με 0-2, στο αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, το Σάββατο 22.09
Οι Μαυραετοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο, την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο με τους Καπουσούζη, Χαρμάνα, Λιτοβολή, Βερβελέ και Παπαδόπουλο. Τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 20΄ με σουτ μέσα από την περιοχή του Μ. Κηλίκη, μετά από σέντρα – πάσα του εκπληκτικού Κ. Καπουσούζη, σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ απείλησε σε μία φάση με σουτ του Ρομάντζη.
Στο β΄ ημίχρονο έπεσε η ποιότητα του αγώνα, λόγω της υπερβολικής ζέστης και της κόπωσης, δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις από τους επιθετικούς των δύο ομάδων και τελικά σε μία λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Σιδώρης, στο 80΄ ανέτρεψε το Χαρμάνα κι ο Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Δ. Λιτοβολής κι έγραψε το 0-2.
Από την την ΑΕΚ διακρίθηκαν οι: Σιδώρης, Ρομάντζης και Ελέζι, ενώ από τους Μαυραετούς οι Καπουσούζης, Βερβελές, Παπαδόπουλος, Λιτοβολής, Χατζηδάκης και Χαρμάνας.
Διαιτητές οι Σιδηρόπουλος, Δέλιος, Κεσίσογλου Γ. με λάθη.
ΑΕΚ Καρυώτισσας: (Τσαλκιτζής Κ.) Σιδώρης, Συρόπουλος, Βελισκάκης, Βακιρτζής, Μερτζάνης, Κουκουσιάρης, Ουρουμίδης, Δεβετζής, Ρομάντζης, Γκότσης, Ελέζι.
ΔΟΞΑ Μελισσίου: (Ντιμτσούδης Σ.) Δεληχατζής, Χατζηδάκης, Φουρεράι, Φωσηρόπουλος, Βερβελές, Νιοράτζε, Παπαδόπουλος, Καπουσούζης, Χαρμάνας, Κηλίκης, Λιτοβολής Δ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου