Thursday, 25 April, 2024

Αλμωπός: Ανανεώσεων συνέχεια…

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Αμαραντίδη.

Η συνεργασία που ξεκίνησε με τον 24χρονο επιθετικό μας από τον Ιανουάριο έδειξε ότι πρόκειται για έναν αθλητή με συνέπεια και επαγγελματισμό, κάτι που δείχνει και η διαδρομή του στο ποδόσφαιρικό στερέωμα, για αυτό και η απόφαση μας για παραμονή του στην ομάδα μας, ήταν θετική.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Παύλο Έππα.
Η κοινή διαδρομή που ξεκίνησε μεταξύ μας από τον Ιανουάριο και είχε αίσιο τέλος στον στόχο που είχαμε θέσει κατά τον ερχομό του, συνεχίζεται με έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, αλλά πάνω από όλα με έναν άριστο χαρακτήρα που δεν άφησε περιθώριο σκέψης, στην απόφαση μας για την παραμονή του στην ομάδα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Προύντση που θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Η πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε όσες φορές του ζητήθηκε, η αγωνιστική συνέπεια και η φιλοδοξία του για διάκριση μας οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας, με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και θαυμάσιο χαρακτήρα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ανανεώνει τη συνεργασία της με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, Δούκα Προκοπίου-Λεσσέ.
Η πολύτιμη βοήθεια του νεαρού μεσοαμυντικού στην ωραία περσινή διαδρομή της ομάδας μας και η επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει όταν ήρθε στον σύλλογο, μας οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας μας με έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή και άριστο χαρακτήρα, σε μια εύκολη απόφαση για την παραμονή του στην ομάδα.
Η ΠΑΕ Αλμωπός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σίμο Μένιο. Η μεγάλη βοήθεια του «φύλακα Σίμου» στην προσπάθειά της ομάδας μας για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και έτσι η απόφαση για να συνεχίζει να υπερασπίζεται την κυανόλευκη εστία της και για την επόμενη χρόνια, ήταν κοινή επιθυμία όλης της οικογένειας της ομάδας μας και των φίλων της.
Αποτέλεσε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοσή ποδοσφαιριστές μας και η ανανέωση της συνεργασίας μας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του. Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Κιουλτζόπουλο.
Ο Γιώργος θα είναι μαζί μας για 6η συνεχή σεζόν, ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στην ομάδα μας και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο ταξίδι, κατά την επιστροφή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο 21χρονος αμυντικός που η πορεία του στο ποδόσφαιρο ταυτίζεται με αυτήν της ομάδας μας, έχει μπροστά του μια πρόκληση και πρέπει να είναι παρών, έτοιμος και δυνατός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου