Saturday, 20 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας: Ήττα από τον Ηρακλή

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας από τον Ηρακλή. Σε μια αναμέτρηση όπου φάνηκε η κούραση των παικτών του Αλμωπού

η ομάδα της Αριδαίας ηττήθηκε με 0-2 χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Γηραιός στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Παϊτέρη κάτω απο τα δοκάρια, Σέχου, Κολλαρά, Σουλιώτη στην άμυνα, Πρίκα, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου και Παρασκευά στην μεσαία γραμμή ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Γιουκούδης, Ρόβας και Μπακουτσής.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με τον Αλμωπό να έχει καλή στιγμή έπειτα απο φάουλ του Πάρη Πρίκα, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από αντεπίθεση των παικτών του Ηρακλή αλλά και από εντυπωσιακή απόκρουση του Παναγιώτη Παϊτέρη, οι παίκτες του Γηραιού άνοιξαν το σκορ με τον Thomas, σε μια φάση που ο τερματοφύλακας του Αλμωπού δεν μπορούσε να αντιδράσει.Ο Γιώργος Τυριακίδης προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του κάνοντας αλλαγές και περνώντας τους Πέττα και Ζαχαρό στην θέση των Μπακουτσή και Κέρθι. Λίγα λεπτά αργότερα έπειτα απο νέο λάθος της άμυνας ο Ηρακλής κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να κάνει το 0-2 με τον Μπαστακό.Στη συνέχεια ο Αλμωπός έχασε κάποιες καλές στιγμές για να ξανά μπει στο παιχνίδι κυρίως με τον Ρόβα αλλά και με τον Γιουκούδη. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του τελευταίου με τον διατητή να δείχενει “παίζεται”. Το “κακό” συνεχίστηκε για τον Αλμωπό με την αποβολή του Δημήτρη Ασλαμπάλογλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τυριακίδης να στερηθεί έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Αριδαίας απέναντι στη Βέροια στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 18η αγωνιστική της BETSSON Super League 2.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Χατζηνάκος (Δράμας) 4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γ.): Παϊτέρης, Σουλιώτης (Καράμπελας 84′), Παρασκευάς, Κολλαράς, Σέχου (Rivas 78′), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 55′), Γιουκούδης, Πρίκας (Γιαλαμούδης 78′), Μπακουτσής (Πέττας 55′), Ρόβας.

Π.Ο.Τ Ηρακλής Παλαβράκης, Παναγού, Πήλιος, Παπαστεριανός Α., Κωστούλας, Πατράλης, Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (Χατζηπιρπιρίδης 88′), Καρτσαμπάς (Κάκκο 80′), Mathias Tomas (Napolitano 88′), Μπαστακός (Aleksic 85′).

Κίτρινες κάρτες: Μπακουτσής (22′), Ασλαμπάλογλου (71′), Σουλιώτης (74′)

Κόκκινες κάρτες: Ασλαμπάλογλου (74΄-Δεύτερη κίτρινη)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου