Thursday, 28 March, 2024

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας 2-2

Τον Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε ο Αλμωπός Αριδαίας-Λουτρά Πόζαρ στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BETSSON Super League 2.

Η ομάδα της Αριδαίας προσπάθησε να επιβάλει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό της απέναντι στον Απόλλων Λάρισας, χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Ρόβα, Πέττα αλλά και με δυνατό σουτ του Ασλαμπάλογλου, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Μαντζάρης.

Ο Απόλλων Λάρισας, κόντρα στην ροή του αγώνα, κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 37ο λεπτό με τον Karamoko. Μετά το γκολ ο Αλμωπός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να τα καταφέρει και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ως έχει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις οδηγίες του προπονητή ο Αλμωπός κατόρθωσε να κερδίσει πέναλτι με την έναρξη του ημιχρόνου με τον Γιουκούδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Χρήστος Ρόβας. Αμέσως μετά το 1-1 ο προπονητής της ομάδος Γιώργος Τυριακίδης πέρασε τον Κερθι στην θέση του Ζαχαρού φρεσκάροντας την μεσαία γραμμή.

Στο 65ο λεπτό ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Παναγιώτης Παϊτέρης. Αμέσως μετά ο Δημήτρης Γιουκούδης πέτυχε γκολ κάνοντας το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Τυριακίδης περασε τους Πρίκα και Τριανταφυλλάκη στη θέση των Γιουκούδη και Παρασκευά, όπως και τον Μπακούτση στη θέση του Πέττα, δίνοντας φρεσκάδα σε άμυνα και επίθεση. Στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεωνο Απόλλων Λάρισας έκανε το 2-2 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα , το ερχόμενο Σάββατο 16/04/2022 απέναντι στον Ολυμπιακό Β στην Αθήνα για την 32η αγωνιστική της BETSSON Super League 22.

Διαιτητής: Νικολάου Σπυρίδων (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολάου Χρήστος (Αθηνών), Τσολακίδης Λυκούργος (Αθηνών) 4ος: Βλάχος Ανδρέας (Αν. Αττικής)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς (72′ Πρίκας), Ρουσσάκης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός (56′ Κέρθι), Κολλαράς, Γιουκούδης (72′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Πέττας (82′ Μπακούτσης).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λουκάς, Νούσιος (18΄Karamoko λ.τ.), Σκούπρας, Villa, Tiboue, Μπαλογιάννης (81′ Ζιάκας), Γιαννίτσης, Kozuh (85′ Παναγιώτου), Σταματής.

Κίτρινες κάρτες: Σταματής (40′), Σκούπρας (77′), Κέρθι (62′)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου