Wednesday, 24 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας-Αστραπή Μεσοποταμίας 1-0

Την 4η του νίκη κατά σειρά πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής απέναντι στην Αστραπή Μεσοποταμίας

όπου επικράτησε με σκορ 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας παρουσία περίπου 200 φιλάθλων. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Ραφαήλ Πέττας ήταν ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο οποίος στο 28ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ντόγου σούταρε και νίκησε τον τερματοφύλακα της Αστραπής. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό, για την 5η αγωνιστική, την Κυριακή στο γήπεδο των Σαρακηνών με την τοπική ομάδα.
Διαιτητές: Ασλανίδης, Καλορογιάννης & Τσικλιτάρη
Οι συνθέσεις:
Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Τζημογιάννης, Κιουλτζόπουλος, (57’ Μαγγίζης), Στογιαννίδης, (78’ Καραγιάννης), Ναουμίδης, Ντόγος (64’ Ασλαμπάλογλου), Μεντής, Πέττας, Νικολίτσας, Κασναφέρης (74’ Ξόμπλιος), Κωστουλας.
Αστραπή Μεσοποταμίας: Μεϊμαρίδης, Παλαιοδήμος, Νικολάου, Κράτσιος Α., Σιοπόβου, Καραμανίδης Γ., Κρομλίδης (55’ Λουδοβάρης), Χότζα, Ταρέλλι (57’ Σαββόπουλος), Κοκοβίδης (80’ Γάκιας), Στασινόπουλος (71’ Καραμανίδης Λ.)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου