Wednesday, 24 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας: Πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ο Αλμωπός αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο καθώς εξασφάλισε μια διαφορά 14 βαθμών από τους διώκτες του αναμένοντας πλέον την κλήρωση των μπαράζ στις 29 Μαρτίου.
Πέρασε νικηφόρα με 1-2 απο την Θέρμη. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μόλις στο 8΄ με τον Ραφαήλ Πέττα ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καμπλιωνη στο 37.
Στο Β ημίχρονο το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Θερμαϊκός ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 87΄με τον Τρόκα.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Τάσος Δούμας-Δημήτρης Μπούρκας):Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα (75’ Μαλλιώτας), Τρόκας, Βλαχόπουλος, Μπαλικτσής, Αχαλινόπουλος, Χαραλαμπίδης (55’ Μπατακόιας), Κράββαρης (80’ Παχούμης), Μπικιάρης Ν. (55’ Μπικιάρης Ρ.), Μαυρομάτης.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Τριοναφυλλίδης, Μπυτζούρης (70’ Προκοπίου), Ναουμίδης, Νικολίτσας (88’ Γιαννόπουλος), Καμπλιώνης, Εππας, Κωστούλας (60’ Ουόρντεν), Πέττας, Αμαραντίδης (74’ Ασλαμπάλογλου).
Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Θερμής
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος έγιναν μια αγκαλιά με τους προπονητές αλλά και τη διοίκηση της ομάδος, μάλιστα σήκωσαν στα χέρια τον πρόεδρο της ομάδος Φώτη Παντελίδη φωνάζοντας ‘είναι τρελός ο πρόεδρος’.


Ο Aλμωπός Αριδαίας είναι πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Β΄Εθνική.
Στη σελίδα του φβ ο Αλμωπός αναφέρει:
Μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της ομάδος στην Θέρμη, είμαστε πια Πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας, η προσπάθεια συνεχίζεται με περισσότερη αποφασιστικότητα και πάθος για την επίτευξη του τελικού στόχου.
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, Η Δύναμη του Αλμωπού είσαι εσύ!

Δείτε εδώ τα συγχαρητήρια από τη Δόξα Μελισσίου 
Πηγή: pellasports

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου