Friday, 29 March, 2024

Αλμωπός-Θύελλα Σαρακηνών 2-0

Ο Αλμωπός συνέχισε με νίκη το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού στην 20η αγωνιστική κέρδισε την Θύελλα Σαρακηνών με σκορ 2-0 στην Αριδαία

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα από τις δύο ομάδες με τον Αλμωπό να είναι αυτός που σιγά σιγά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κράτησε έως το τέλος. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ ο Αλμωπός είχε πραγματοποιήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέρμα του Φιρινίδη με τους Πέττα και Warden, ο Μεντής έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα η Θύελλα έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Λαφαζανίδης ύστερα από αγκωνιά εκτός φάσης στον Τριανταφυλλίδη. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κωστούλας έκανε το 2-0 μετά από ωραία σέντρα του Μαγγίζη. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος όπου είχαν και δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες με τους Warden και Καμπλιώνη. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό, την επόμενη Κυριακή στις 15:00 για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Εδεσσαϊκό στο Δημοτικό στάδιο της Έδεσσας.
Οι διαιτητές: Μιχούλιας, Τσεχελίδης & Μαδίτσης
Οι συνθέσεις
Αλμωπός Αριδαίας Μένιος, Τριανταφυλλίδης, Μαγγίζης, Μουτζούρης Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Ντόγος (63’ Καμπλιώνης), Μεντής (84’ Ελευθεριάδης), Warden (70’ Προύντσης), Πέττας (81’ Προκοπίου), Κωστούλας.
Θύελλα Σαρακηνών Φιρινίδης, Ευφραιμίδης Γεωργίου, Ουζούνης (79’ Θωμάς Γ.), Κούμπους, Πετρούσης, Γαρύφαλλος, Τσόρμπας (39’ Μαντζανάς), Γκέσιος (72’ Κάρτζιος), Λαφαζανίδης, Μποζίνης (61’ Ιωάννου).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου