Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αλμωπός-Νίκη βόλου 0-0

Ισόπαλος με σκορ 0-0 αναδείχθηκε ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας απέναντι στην Νίκη Βόλου. Ο Γιώργος Τυριακίδης παρά τις απουσίες για ένα ακόμη παιχνίδι

  παρέταξε ενα αξιόμαχο σύνολο που πάλεψε και διεκδίκησε την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των κυανόλευκων ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Παϊτέρη κάτω απο τα δοκάρια, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Σουλιώτης, Κολλαράς, Σέχου, στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Γιαλαμούδης, Πρίκας, Κέρθι και Ασλαμπάλογλου ενώ στην επίθεση οι Γιουκούδης, Ρόβας και Μπακουτσής.Η ομάδα της Αριδαίας, ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και ειχε καλές στιγμές με τον Βαγγέλη Κέρθι, που έκανε πολλα χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, αλλά και με τους Ρόβα, Πρίκα και Γιουκούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και έψαχνε το γκολ, ενώ ο Γιώργος Τυριακίδης πέρασε τους Τριανταφυλλάκη, Πρίκα και Ζαχαρό. Οι αλλαγές του προπονητή έδωσαν ώθηση στην ομάδα, με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκη να απειλεί αλλα και να κερδίζει πολλά φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Μετα το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στην αίθουσα τύπου ο προπονητής μας Γιώργος Τυριακίδης αλλά και ο Ραφαήλ Γιαλαμούδης.Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 22/01/2022 (14:45), απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Διαιτητές: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Ζήρδας (Δράμας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής) 4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γ.): Παϊτέρης, Σέχου, Πρίκας (88′ Μαγγίζης), Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (85′ Ζαχαρός), Μπακουτσής (67′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Γιουκόυδης (88′ Πέττας).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης Α.): Bajic, Ανδρέου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς (77′ Παναγιωτίδης), Κυριακίδης, Lopez, Rojano (66′ Βασιλείου), Τζιώρας (77′ Μέτσε).

Κίτρινες κάρτες: Κέρθι, Ρόβας, Κολλαράς, Πάνος, Bajic

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου