Friday, 29 March, 2024

Αλμωπός-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχτηκε ο Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BETSSON Super league 2.

Η ομάδα της Αριδαίας επέβαλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά ενώ είχε τον έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μάλιστα στο 10ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με τον Λάμπρο Ζαχαρό, ο οποίος είχε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Ξενοδόχοφ.

Ενώ ο Αλμωπός συνέχιζε την πίεση, στο 15ο λεπτό ο Γιώργος Τυριακίδης αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή λόγω τραυματισμού με τον Σέχου να παίρνει την θέση του Σουλιώτη. Ο Αλμωπός έψαξε το γκολ μέχρι το ημίχρονο χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς η ομάδα του Βόλου αμυνόταν με επιτυχία.

Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0, με τον Αλμωπό να μην απειλείται ιδιαίτερα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός έψαξε το γκολ, με το τεχνικό τιμ να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τους Κέρθι, Τριανταφυλλάκη, Γιαλαμούδη και Πατσιαβούρα.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Αλμωπός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ είχε καλές στιγμές με τον Χρήστο Ρόβα και τον Εμιλιάνο Σέχου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ.

Επόμενος αντίπαλος του Αλμωπού είναι ο ΠΑΟΚ Β το προσεχές Σάββατο (14:45) στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 28η αγωνιστική της BETSSON Super League 2.Διαιτητές: Τάσσης με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Τυριακίδη.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γ.): Παϊτέρης, Παρασκευάς (Πατσιαβούρας 78′), Σουλιώτης (Σέχου λ.τ. 15′), Πρίκας (Γιαλαμούδης 61′), Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου (Τριανταφυλλάκης 61′), Ζαχαρός (Κέρθι 78′), Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς Τ.): Ξενοδόχοφ, Ντιαμπί (Σέζαρ 93′), Manga, Siafa, Βερνάρδος, Κόλα, Κουντουριώτης (Dos Santos 78′), Μαρκοπουλιώτης, Ξύδας (Γκαργκαλατζίδης 90′), Παπακώστας, Σκοπελίτης.

Κίτρινες κάρτες: Μαρκοπουλιώτης (2′), Ασλαμπάλογλου (53′), Κολλαράς (57′), Σκοπελίτης (59′), Ζαχαρός (70′), Dos Santos (79′), Manga (82′).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου