Friday, 19 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Μακεδονικός 0-3

Με σκορ 0-3 ηττήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Μακεδονικό, πληρώνοντας ακριβά τα λάθη στην μεσαία και αμυντική της γραμμή.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρία στην Αναγέννηση καθώς η εμφάνιση των δύο ομάδων δεν αιτιολογεί το βαρύ σκορ μιας και η κατοχή και οι τελικές προσπάθειες ήταν μοιρασμένες.
Πλέον η προσοχή του προπονητή και των παικτών στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική όπου και θα έχουμε το τοπικό ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τον Εθνικό.
Συνθέσεις ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σταύρος Κωστογλίδης): Καραογλανίδης, Μπαμπαλής, Γκαρακλίδης, Πασσαλής, Κάρτζιος, Γιαννόπουλος, Ξόμπλιος, Πανταζής, Πελτέκης, Τσίοτρας και Χαραβητίδης, ενώ στον πάγκο ήταν οι: Δομουκτσίδης, Κωστάκης, Παπαδόπουλος, Βαταμίδης, Νιάνιος, Μαυρομάτης, Κατηριάδης, Ξανθόπουλος και Φλώρος.
Μακεδονικός (Ανδρέας Παντζιάρας): Γρηγοριάδης, Καστριτσέας, Γουνόπουλος, Τζελίδης, Καραμπάς, Προσκυνητόπουλος, Τούλης, Δοϊρανλής, Κορέας, Τσουκάνης και Μαυρομάτης, ενώ στον πάγκο ήταν οι: Παπαδόπουλος, Γάκης, Ανδρεάδης, Τούλας, Χουζούρης, Σιαγλής, Νικολαΐδης, Ζαννάκης και Τσιάκαλος.
Τα γκολ πέτυχαν οι: Γουνόπουλος (34’, 80’) και Δοϊρανλής (42’).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου