Thursday, 25 April, 2024

Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Δωροθέας! 5-2 με τον Μακεδονικό Έδεσσας

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η Αναγέννηση Δωροθέας κερδίζοντας τον Μακεδονικό Έδεσσας με 5-2

Η ομάδα του Μακεδονικού παρά τις απουσίες που αντιμετώπισε και με τερματοφύλακα ανάγκης τον Μητσόπουλο έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά η ανωτερότητα κάποιων παικτών των γηπεδούχων έκανε τη διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Δωροθέας προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Στο 30′ ο Κόγιος Σ. βγήκε σε τετ α τέτ αλλά ο Μητσόπουλος τον σταμάτησε, ενώ σουτ του ίδιου παίκτη στο 34′ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 42′ ο Σουλιώτης (Μακεδονικός) σε προσπάθειά του να απομακρύνει παράλληλη μπαλιά δεν υπολόγισε σωστά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 44′ διαγώνιο σουτ του Μπουρδάνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μακεδονικός ισοφάρισε με μια υπέροχη συνεργασία των Καλογιάννη – Ρέτζια – Μπουρδάνη που κατέληξε στον νεαρό Καρακατσάνη, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κόγιος Σ. με καταπληκτικό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «Γ» του Μητσόπουλου για το 2-1. Οι παίκτες του Μακεδονικού συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου στο 75′ με κεφαλιά του Γάτση ύστερα από φάουλ του Μπουρδάνη.

Κάπου εκεί οι πρωταθλητές «ξύπνησαν» και με τον Κόγιο Γ. έκαναν το 3-2 με σουτ στη γωνία του Μητσόπουλου στο 78′ και με δύο ακόμη γκολ απο τον Κουρουκαφόπουλο και τον Κόγιο Σ. έγραψαν το τελικό 5-2.

*φωτο Δωροθέας Μάνος Παρτσανάκης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου