Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Αναπόφευκτη η τιμωρία του ΟΣΦΠ»

Ο πρώην Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών βάσει κανονισμών μετά τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο κάθε ισχυρός παράγοντας, θέλει για την ομάδα του το πάνω χέρι. Το πάνω χέρι όμως πρέπει να το έχει η αθλητική δικαιοσύνη. Τα πράγματα στην υπόθεση του Ολυμπιακού και του Λασκαράκη δεν έχουν δυο ερμηνείες. Είναι ξεκάθαρα. Θα πρέπει να επιβληθούν οι αντίστοιχες ποινές. Όποιον και αν αφορούν, για όποια ομάδα και αν πρόκειται. Δεν έχει διπλή ανάγνωση το θέμα. Χτύπησαν κάποιον, τον προπηλάκισαν πρέπει να τηρηθεί ο νόμος.

Δεν μπορείς να στέκεσαι στα ονόματα των ομάδων. Έχει μείνει στην ιστορία, ο Ανδριανόπουλος που ήταν Ολυμπιακός όταν σε μια επιτροπή της ΕΠΟ, είπε δεν μπορώ να υποβιβάσω τον Παναθηναϊκό. Εδώ στην Ιταλία υποβίβασαν τη Γιουβέντους, τη Μίλαν και αφαίρεσαν και πρωταθλήματα.

Δε χωράει υποχώρηση από κανέναν. Αν η πράξη είναι αποδεδειγμένη η τιμωρία του Ολυμπιακού είναι αναπόφευκτη! Με την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ έχω μια διαφωνία. Για τον τρόπο που διορίστηκε αυτή η επιτροπή από την ΟΥΕΦΑ. Τους δίνεται όμως μια ευκαιρία να δείξουν ότι κάτι έχει αλλάξει. Να πάρουν τώρα μια απόφαση ανεπηρέαστοι».

inpaok.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου