Tuesday, 16 April, 2024

Απαγόρευση μετακινήσεων φιλάθλων

Απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων στο ματς Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Ηρακλής για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στο ματς Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Handball Premier.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Handball Premier αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου