Friday, 29 March, 2024

Απειλείται απόψε το τρομερό αήττητο σερί της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται η Λέστερ, με κεντρικό πρόσωπο τον Μπρένταν Ρότζερς. Τέως τεχνικός της, το 2012-15 και μάλιστα το 2014 έφτασε

μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, πιθανώς να έκανε την υπέρβαση αν, φυσικά, δεν… γλιστρούσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο ματς με την Τσέλσι στο «Ανφιλντ».

Ναι μεν η Λίβερπουλ θα είναι πρώτη, ισόβαθμη της Τότεναμ, σε τυχόν νίκη απόψε, ερχόμενη από το 1-1 στο ντέρμπι με τη Σίτι, ναι μεν… τρέχει 63 σερί ματς αήττητη στο «Ανφιλντ» (με 52-11-0, αν πιάσει 64άρι ξεπερνά το ρεκόρ των 63 της… Λέστερ από το 1981), αλλά κατεβαίνει αποδεκατισμένη: Αρνολντ, Σαλάχ, Γκόμες, Χέντερσον, Φαν Ντάικ εκτός, αμφίβολοι οι Τιάγο Αλκάνταρα, Τσάμπερλεϊ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, οι τελευταίοι δύο με καλές πιθανότητες. Βασικός δεξιός μπακ ο… Μίλνερ και στόπερ ο νεαρός Φίλιπς, δίπλα στον γκαφατζή Μάτιπ, με Ζότα, Φιρμίνο, Μανέ μπροστά. Το lockdown στοίχημα τα έχει φέρει όλα πάνω κάτω.

Η Λέστερ προ της διακοπής νίκησε 1-0 με τη Γουλβς, βγάζει ωριμότητα, «τρέχει» σερί έξι νικών σε Αγγλία και Ευρώπη. Αμφίβολος ο στόπερ Φοφανά. Με Πράετ, Μάντισον απόψε πίσω από τον Βάρντι, ο οποίος έχει 8 γκολ κι αν βάλει κι άλλο, ήτοι πέμπτο σερί εκτός έδρας, ισοφαρίζει τη σχετική επίδοση του Τιερί Ανρί στην κατηγορία.

Η οποίος Βάρντι (καλό στοιχείο αν ψάχνεις πού να παίξω online στοίχημα) έχει 7 γκολ σε 11 αγώνες ενάντια στη Λίβερπουλ, αλλά εξ αυτών μόνο 2 (σε 6) στο «Ανφιλντ». Από το οποίο «Ανφιλντ» (στο 24-11-11 η παράδοση εκεί, συνολικά) η Λέστερ έχει να αποχωρήσει νικηφόρα από τον Μάιο του 2000, τότε (τρίτο σερί διπλό μάλιστα) με 2-0 και με γκολ από Κότι και Τζίλκραϊστ, εποχή οι «reds» είχαν τον Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο. Εκτοτε, 7-2-0.

Σημειολογία, ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ήταν στις 23 Απριλίου 2017, με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας από ισάριθμα γκολ του Μπεντέκε. Πέρασαν… 1.315 ημέρες!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου