Saturday, 20 April, 2024

ΑΠΕ Λαγκαδά-Αλμωπός Αριδαίας 0-3

Εύκολο απόγευμα για τον Αλμωπό Αριδαίας όπου πέρασε με σκορ 0-3 από τον καταδικασμένο Λαγκαδά πλέον, δείχνοντας πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα

καθώς τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει μαζέψει συνολικά τους δώδεκα από τους δεκαπέντε διαθέσιμους βαθμούς. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αλέξη Μεντή. Η ομάδα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τους παίκτες της ομάδας να είναι αρκετά ορεξάτοι και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο β’ ημίχρονο ο Αλμωπός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σαϊνατούδη βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα των αξιόμαχων “πιτσιρικάδων” του Λαγκαδά. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, ο Λούτσης έβαλε το “κερασάκι στη τούρτα” κάνοντας το 0-3 και έτσι ο Αλμωπός κατέκτησε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Οι διαιτητές: Ασλανίδης, Καλορογιάννης & Κουτσικανίδης
Οι συνθέσεις
ΑΠΕ Λαγκαδά: Πετράκης, Ζέρβας (76’ Κοτανίδης), Τσακάλης, Βακουφτσής, Ιωαννίδης, Βλαχόπουλος, Ντεμίρι (54’ Σαντσόλι), Κασιάνος, Πεχλιβανίδης (87’ Δεδόπουλος), Λούλης (85’ Μάρκου), Λαφίδης.
Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Κυριακίδης, Σαϊνατούδης, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Ιωάννου (56’Κάρτζιος), Νικολίτσας (84’ Λούτσης), Στάμπιλε (75’ Αργυρίου), Τσεκάι (56’ Στογιαννίδης), Μεντής.

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου