Friday, 29 March, 2024

Αστυνομία: «Όποιος βρεθεί χωρίς εισιτήριο, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη»

Η χωρίς «παρατράγουδα» μετάβαση στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό με την ΑΕΚ (12/5), και αποχώρηση από το στάδιο των οπαδών του ΠΑΟΚ -που θα ταξιδέψουν προς την Αθήνα

και αυτών που ζουν στην πρωτεύουσα- αποτελεί σημαντικό «πονοκέφαλο» και μεγάλο «στοίχημα» για την ΕΛ. ΑΣ. και την ΕΠΟ. Στη σημερινή (27/4) δεύτερη σύσκεψη των εμπλεκομένων, αποτέλεσε αντικείμενο ιδιαίτερης συζήτησης μεταξύ των εκπροσώπων της αστυνομίας, Αντιστράτηγο Α. Βασιλόπουλο και Ταξίαρχο Κ. Βουτσελά, και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μ’ επικεφαλής τον Μ. Γκαγκάτση.
Οι εκπροσωπούντες την ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξαν ότι θα γίνει επισταμένος έλεγχος εισιτηρίων και τόνισαν: «Όποιος βρεθεί χωρίς εισιτήριο, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη». Οι εκπρόσωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έφεραν αντίρρηση σε αυτό. Διαφώνησαν όμως με τους αξιωματικούς, για τη δυνατότητα απαγόρευσης σε οπαδούς του ΠΑΟΚ να έρθουν νωρίτερα στην Αθήνα.
Η αστυνομία ζήτησε «κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στην Αθήνα από την προηγούμενη ημέρα». Με τα στελέχη της ΠΑΕ να απαντούν πως αυτό είναι ενδεχόμενο που «δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε. Ήρθαμε εδώ για να είμαστε ειλικρινείς. Να δούμε τι μπορεί να συμβεί και να κάνουμε ότι πρέπει για να υπάρξει ασφάλεια».
Ακόμα, ο Μ. Γκαγκάτσης -με αφορμή απειλητική ανακοίνωση της Original 21- έθεσε ζήτημα για την προστασία του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και όσων βρεθούν εκεί. «Αυτοί οι οπαδοί μας θα ξεκινήσουν από την Ομόνοια για το γήπεδο. Αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί. Το ίδιο έχει συμβεί και το 2014. Πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους και την αποφυγή επεισοδίων» ήταν το αίτημα των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Που πρότειναν να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης βαγονιών, μόνο για την μετακίνηση των «ασπρόμαυρων» οπαδών από την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ. Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκαν να εξετάσουν το θέμα και να τοποθετηθούν στην επόμενη σύσκεψη.
iapopsi

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου