Saturday, 20 April, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά: Διπλό στους Σαρακηνούς

Με τους τρείς βαθμούς της νίκης επέστρεψε η ομάδα των Γιαννιτσών, από τους Σαρακηνούς, καθώς επικράτησε της τοπικής Θύελλας με 0-1 με σκόρερ τον Σαμαρά.
Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα, με τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο, σε αντίθεση με το δεύτερο που οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, χωρίς όμως να απειλούνται οι δύο τερματοφύλακες.
Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 59ο λεπτό όταν ο Πελτέκης μπήκε στην περιοχή της Θύελλας, έχασε την μπάλα αλλά συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα, στη διεκδίκηση της μπάλας, ο αντίπαλος αμυντικός να υποπέσει στο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμαράς στο 61ο λεπτό.
Συνθέσεις ομάδων:
Θύελλα Σαρακηνών: Μακρής, Μαντζανάς, Ουζούνης, Πούπης (66′ Ευθυμιάδης), Θωμάς Ε. (52′ Ντόγκαρης), Τούφας, Μουρίκι, Τσόρμπας, Γκέσιος, Ιωάννου (56′ Γεωργίου) και Κιόρτσης ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Κόκλης, Σαπουντζής, Θωμάς Γ. και Κιουρτσίδης.
Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (77′ Τασιώνας), Τσιάκαλος (90+1′ Αθανασιάδης), Δεληχατζής (73′ Μυλωνάς), Χαραβητίδης και Πρέτσι ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Καραογλανίδης, Πλατσιώτας Σ., Γαλούπης, Πλατσιώτας Ε., Χατζηαλεξιάδης και Μαυρομάτης.
Ο Α.Σ. Γιαννιτσά ευχαριστεί θερμά τη Θύελλα Σαρακηνών για τη φιλοξενία στον σημερινό αγώνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου