Thursday, 25 April, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά: Ισοπαλία στην πρεμιέρα, με τον Αστέρα Καληράχης

Ισόπαλος, χωρίς τέρματα, έληξε ο αγώνας της ομάδας των Γιαννιτσών με τον Αστέρα Καληράχης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που άφησε εντυπώσεις καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων με φρέσκα πόδια δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά τα δοκάρια είχαν αντίθετη άποψη αφού δύο φορές τα Γιαννιτσά και μία η Καληράχη είδαν την μπάλα να χτυπάει στην κάθετη δοκό του τέρματος.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας καταγράφηκε στο 29ο λεπτό όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Χαραβητίδη ο Σαμαράς βρέθηκε μόνος μέσα στη μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι, με τον Μυλωνά να μπαίνει στη φάση μετά το δοκάρι χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.
Αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους στο 42ο λεπτό βρέθηκε μόνος, μετά από κερδισμένη κόντρα, ο Ρούσης και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Μούτσα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των Γιαννιτσών.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο βάραιναν τα πόδια των ποδοσφαιριστών οι ευκαιρίες λιγόστευαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να πέφτουν σε κλειστούς χώρους.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος Γιώργου Βογιατζή.

Συνθέσεις ομάδων
Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (83′ Δεληχατζής), Τσιάκαλος (72′ Πλατσιώτας Σ.), Χατζηαλεξιάδης (64′ Γαλούπης), Χαραβητίδης, Πρέτσι (83′ Αθανασιάδης), Μυλωνάς (72′ Τασιώνας). Στον πάγκο έμειναν: Τοψής, Ιωσηφίδης, Πλατσιώτας Ε. και Μαυρομάτης.
Αστέρας Καληράχης: Κοκκινίδης, Κωτσιούλας, Μπόζιαρης, Χαματάι, Σάλλα, Μπαλίτσας (55′ Κοτζατίσογλου), Λιάκος (70′ Συράκος), Στεργιόπουλος, Πάλλας, Τσικόπουλος (55′ Αποστόλου), Ρούσης. Στον πάγκο έμειναν: Παπανικολάου, Καραμήτρος, Βλαχάκης, Δραγατσίκης και Λίτσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου