Thursday, 28 March, 2024

ΑΣ Εδεσσαϊκός-Αλμωπός Αριδαίας την Κυριακή

Ένα ακόμα ματς που θα κρίνει πολλά για το υπόλοιπο της χρονιάς είναι η Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αλμωπό, για τον Εδεσσαϊκό.
Η ομάδα της Έδεσσας, έχοντας χάσει εκτός έδρας το derby μέσα στην Τρίγλια, για να μείνει στη μάχη της κορυφής δεν έχει άλλο δρόμο από την επιστροφή στις νίκες. Είναι γεγονός πως τα παιχνίδια με τον Αλμωπό πάντοτε αποτελούσαν μια άλλη …ιστορία. Άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει στο στρατόπεδο των Πρασίνων την αναγκαιότητα του αποτελέσματος,αλλά φυσικά και της ανάλογης εμφάνισης, επειδή οι δυνατότητες των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αλλά και του συνόλου, είναι αντικειμενικά μεγάλες.
Ο Ηλίας Σαπάνης αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του,τον αρχηγό του Εδεσσαϊκού Κώστα Παπαγεωργίου και τον Στέφανο Ντόγο που είναι τιμωρημένοι,ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Τούφα.
Όσο πλησιάζει η Κυριακή,τόσο μεγαλύτερη κινητοποίηση παρατηρείται και στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ετοιμάζονται να φωνάξουν ένα ακόμα βροντερό παρόν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Πάντως επειδή αναμένεται και έντονη παρουσία φίλων του Αλμωπού και πολλών ουδέτερων ,το σίγουρο είναι πως η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή.
Οι διαιτητές
Ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η τριπλέτα της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αλμωπό.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Μέγας Αλέξανδρος με βοηθούς τους κ. Βρούζο Κωνσταντίνο και Σαλτσίδη Γεώργιο όλοι του Συνδέσμου Πιερίας.Παρατηρητής θα είναι ο κ. Κωστούδης Χαράλαμπος από τη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου