Friday, 29 March, 2024

ΑΣ Εδεσσαϊκός: Ανανέωση για τους Γιώργο Κατικαρίδη και Σεραφείμ Μωϋσίδη

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κατικαρίδη

Οι πολύ καλές εμφανίσεις, το πάθος και η διάθεση ήρθαν ως επισφράγισμα για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και έτσι ο Γιώργος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με την τρίαινα στο στήθος για 2η χρονιά.
Αμέσως μετά δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος και πολύ φιλόδοξος για την νέα χρονιά. Και εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Ο Εδεσσαϊκός ανανέωσε επίσης τη συνεργασία του με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωϋσίδη.
Ο “Μωυ” τα τελευταία χρόνια αποτελεί βαρόμετρο και σημείο αναφοράς στην άμυνα. Η θέληση και των δύο πλευρών οδήγησε άμεσα στη συμφωνία και έτσι ο πολύπειρος “Εδεσσαίος πλέον” αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τρίαινα.
Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:
Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Εδεσσαϊκού. Πλέον θεωρώ την οικογένεια του Εδεσσαϊκού και δική μου. Είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι απ’ όλες τις απόψεις όμως μέσα απ’ αυτές τις δυσκολίες μάθαμε γίναμε πιο δυνατοί και σίγουρα θα εμφανιστούμε καλύτεροι τη φετινή χρονιά… σημαντικός παράγοντας για εμάς φέτος θα είναι η στήριξη του κόσμου που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι δίπλα μας πάντα… κλείνοντας να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία, ευλογία Θεού και να γίνουν πράξη τα όνειρα μας…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου