Thursday, 28 March, 2024

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος και με κορυφαίους τους Κουλούρη και Χαρίση πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0, σοκάροντας τον ΠΑΟΚ

που χάνει πλέον την επαφή με την κορυφή.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε μια ανούσια κατοχή και τα πολλά λάθη στο κέντρο δεν του έδιναν τη δυνατότητα ούτε καν να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή με τον Χάρη Χαρίση να “κλέβει την ταυτότητα” των Σβαμπ-Κούρτιτς . Έτσι για 45 λεπτά και αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν εύκολα το μηδέν πίσω δεν έγιναν πολλές φάσεις.
Στο 45′ μάλιστα ο Ατρόμητος, τιμώρησε την αδυναμία του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ύστερα απο μεγάλο λάθος του Κούρτιτς, ο Χαρίσης του έκλεψε τη μπάλα και ξεδίπλωσε την αντεπίθεση των Περιστεριωτών με τον Μουνίθ να πασάρει εξαιρετικά στον Κουλούρη που νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0.
Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Σκυδραίο στράικερ σε 10 αγώνες φέτος και πρώτο μάλιστα από τις 5 Οκτωβρίου του 2019 όταν και είχε βρει δίχτυα στην ήττα της Τουλούζ από την Μπορντό (1-3) για τη Ligue 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος μπήκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 52′ και μάλιστα διπλή. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Ελ Καντουρί έπιασε κεφαλιά και ο Άκπομ αντίστοιχα δεύτερη, με τον Στρούγγη να διώχνει πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Άγγλος στράικερ σούταρε ξανά αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εξ επαφής με το κεφάλι!
Στο 55′ ο ΠΑΟΚ απείλησε και με εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που σόκαρε για δεύτερη φορά τους ασπρόμαυρους αφού μετά από υπόδειξη του VAR ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι αφού ο Βαρέλα έδωσε αγκωνιά στον Κουλούρη.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ “εκτέλεσε’ τον Πασχαλάκη από τα έντεκα μέτρα για το 2-0 διπλασιάζοντας τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.
Στο 70′ ο Βαρέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά για να σκοράρει ύστερα από εκτέλεση πέναλτι αλλά αυτή ήταν και η τελευταία φορά που η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε με τον Ατρόμητο να παίρνει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (Βασιλαντωνόπουλος 84’), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσο, Σάλομον, Χαρίσης (Ντένιτς 73’), Μουνίθ (Σπιριντόνοβιτς 84’), Κουλούρης (Κλωναρίδης 77’).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (Σίντκλεϊ 62’), Κρέσπο, Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Σβαμπ (Μουργκ 62’), Ελ Καντουρί (Εσίτι 81’), Μπίσεσβαρ (Σbιντέρσκι 73΄), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Άκπομ
Πηγή: sportime.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου