Thursday, 28 March, 2024

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 3-2

Παρότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1 στο Περιστέρι στο 82’, απέτυχε όχι απλά να διατηρήσει το προβάδισμα του απέναντι στον Ατρόμητο

αλλά ηττήθηκε κιόλας με 3-2 στις καθυστερήσεις.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Περιστεριωτών απέναντι στους Θεσσαλονικείς μετά από τον Νοέμβριο του 2016 και σίγουρα μπαίνει στο πάνθεον των… χουνεριών που τους έχουν κάνει κατά καιρούς.
Νωρίτερα φέτος, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ σε ισοπαλία, 1-1, στην πρεμιέρα της Super League 1.
Με το ίδιο σκορ είχαν αναδειχθεί ισόπαλες οι δύο ομάδες και την σεζόν 2018/19 στο Περιστέρι, ενώ τον Νοέμβριο του 2016, είχε καταγραφεί εκείνο το απίθανο 4-3 μέσα στην Τούμπα, σε ένα ματς όπου οι Θεσσαλονικείς προηγούνταν με 3-1 μέχρι το 74’ αλλά εντέλει γνώρισαν την ήττα από τα γκολ των Ούμπιδες, Παπαδόπουλου και Τόνσο!
Μεγάλο διπλό είχε πανηγυρίσει ο Ατρόμητος και τον Ιούνιο του 2015, με το γκολ του Καραμάνου να διαμορφώνει το τελικό 1-0 στο πλαίσιο των play offs.
Λίγους μήνες πριν, οι Περιστεριώτες είχαν διαλύσει με 4-0 τους «ασπρόμαυρους» στο Περιστέρι, σε ένα από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία του συλλόγου.
Δύο γκολ του Ναπολεόνι είχαν φέρει ένα ακόμη μεγάλο διπλό (2-1) στα play offs το 2013, με τους Φυτανίδη και Μπρίτο να είναι οι πρωταγωνιστές στη νίκη με το ίδιο σκορ για τον Ατρόμητο στον αγώνα Κυπέλλου του 2012, με τον Ατρόμητο να παίρνει τότε την πρόκριση στην παράταση!

sport-fm

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου