Wednesday, 24 April, 2024

Α.Ε.Π. Κοζάνης-ΑΣ Γιαννιτσά 3-2

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε ο Α.Σ. Γιαννιτσά απέναντι στην Α.Ε.Π. Κοζάνης.
Το σημερινό ματς ήταν δύσκολο εξ’ αρχής καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών, έπαιζε με μία εκ των πρωτοπόρων, με τους παίκτες να στέκονται καλά βάζοντας δύσκολα σε μερικές περιπτώσεις, τους γηπεδούχους.
Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τα Γιαννιτσά, με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς καθώς στο 7ο λεπτό η Α.Ε.Π άνοιξε το σκορ με τον Σασίνκα.
Ο Α.Σ. Γιαννιτσά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 19ο λεπτό με τον Μυλωνά μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γαλούπης.
Η Α.Ε.Π. ανέβασε ρυθμούς και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 35ο λεπτό και πάλι με τον Σασίνκα.
Στο 2ο ημίχρονο ο Γιάννης Γυριχίδης κάνοντας αλλαγές ανακάτεψε την τράπουλα και προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στο 78ο λεπτό ο Κριζάκ έκανε το 3-1 και επί της ουσίας σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του, με το μόνο που άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα να είναι το τελικό σκορ καθώς ο Λευτέρης Πλατσιώτας, που είχε μπει αλλαγή στο 79’, έγραψε το τελικό 3-2 στο 93ο λεπτό.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ε.Π. Κοζάνης: Παστορκίνι, Βοριαζίδης, Φωλίνας, Κοτταρίδης, Κανταρτζής, Κατσαβάκης (88’ Κουντούρης), Κριζάκ, Βαλμάς (84’ Τσελεπής), Κωστίκος, Σασίνκα και Σέα (82’ Κουλουσιάς). Στον πάγκο έμειναν οι: Γκιούρος, Αδαμόπουλος, Καλιαμπάκας, Παπαζήσης, Δαλλής και Αιχμαλωτίδης.
Α.Σ. Γιαννιτσά: Τόψης, Γαλούπης (54’ Τσιάκαλος), Μπάμπαλης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης (79’ Πλατσιώτας Ελ.), Χατζόπουλος, Τασιώνας (54’ Δεληχατζής), Χατζηαλεξιάδης, Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς (68’ Πλατσιώτας Στ.). Στον πάγκο έμειναν οι: Μούτσα, Αθανασιάδης, Παπακαρμέζης, Ζαχαριουδάκης και Μαυρομάτης.
Η διοίκηση του Α.Σ. Γιαννιτσά ευχαριστεί θερμά την ΑΕΠ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα Α.Ε.Π. Κοζάνης-Α.Σ. Γιαννιτσά.
Tα τελικά αποτελέσματα της Γ΄Εθνικής, 2ος Όμιλος, 7η αγωνιστική
Εδεσσαϊκός-Ποσειδώνας Μηχανιωνας 3-2
ΑΕΠ Κοζάνης-ΑΣ Γιαννιτσά 3-2
Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων-Αστέρας Καληράχης 4-0
Λευκίμμη-ΟΦ Αγίου Ματθαίου 2-0
Θύελλα Σαρακηνών-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2
Μακεδονικός-Κοζάνη 1-1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου