Friday, 19 April, 2024

Α.Σ.Γιαννιτσά-Λαγκαδάς 3-0

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά που κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σκορ την ομάδα του Λαγκαδά.
Ο Α.Σ. Γιαννιτσά με ένα πρώτο εκπληκτικό ημίχρονο, προηγήθηκε με 3-0 σε αυτό το διάστημα και ουσιαστικά εκεί τελείωσε τον αγώνα.
Στην επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών έριξε ρυθμούς, έκανε συντήρηση δυνάμεων άλλα και πάλι έλεγχε το ματς χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα από τη φιλοξενούμενη ομάδα.


Την προσεχή Τετάρτη η ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά σε εξ αναβολής παιχνίδι θα υποδεχθεί την Βέροια, σε έναν αγώνα που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης των Γιαννιτσών στις 3μ.μ.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ:
Στο 8’ σουτ του Μουρίκι μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.
Στο 18’ ο Μουρίκι βγάζει μόνο με την εστία τον Θεοδωρίδη που από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ, τεράστια ευκαιρία για την ομάδα των Γιαννιτσών.
Στο 24’ πέναλτι θα κερδίσει ο Θεοδωρίδης μετά από μαρκάρισμα του Ζερβα. Θα το εκτελέσει ο ίδιος πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο 28’ σέντρα από το πολύ δραστήριο Μουρίκι η μπάλα θα περάσει μπρος από τα πόδια Κοτσαρίδη και Θεοδωρίδη που για χιλιοστά δεν πρόλαβαν την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής και άουτ.
Στο 36’ νέα σέντρα από Μουρίκι κεφαλιά του Πέλκα μέσα από την περιοχή , σύριζα άουτ.
Στο 42’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ζουρκος, ο Παντελίδης από κοντά πέτυχε το 3-0 για την ομάδα των Γιαννιτσών που δείχνει ασταμάτητη στο σημερινό παιχνίδι.
Στο 80’ σουτ του Πεχλιβανίδη άουτ.
Διαιτητής: Σαφούρης, Αναστασιάδης, Σάκκος Σ.Δ. Σερρών.
Κίτρινες: Χιντασέλι(55’),
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς)  Γιώτας, Μουρικι, Παντεκίδης (78’ Σερα), Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας (62’ Δοξάκης), Χιντασελι, Κοτσαρίδης Θεοδωρίδης (80’ Χουσεήνογλου), Ζούρκος, Παντελίδης (62’ Πολιανίδης).
Λαγκαδάς Πανισκάκης (46’Σαμαλέκης), Τσακάλης, Καρυπίδης, Ζερβας (46’ Βλαχόπουλος), Ιωαννίδης, Βακουφτσής, Πούλης, Κασιάνος, Σανκόλι(46’ Πάφλης), Πεχλιβανίδης, Ντεμίρι (46’Δάνας).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου