Wednesday, 24 April, 2024

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Χωρίς νικητή έληξε ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ του Α.Σ.Γιαννιτσά με την πρωτοπόρο Βέροια που έγινε στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών κάτω από τέλειες καιρικές συνθήκες παρουσία 500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου της Πόλης.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πίεσε την Βέροια και αν κάποια ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν μόνο των Γιαννιτσών, που είχε και δοκάρι στο 10’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζούρκο.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά καλά στημένο στο γήπεδο είχε πάθος, δύναμη και διεκδίκησε όλες τις φάσεις έχοντας την κατοχή και τις πιο πολλές τελικές που έγιναν στο παιχνίδι.

Η Βέροια δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και πιστεύω ότι η ισοπαλία που απέσπασε με την εικόνα της ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει από αυτόν τον αγώνα.

Πάντως ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε αρκετά τις 2 ομάδες ,μια που όπως στα περισσότερα γήπεδα της κατηγορίας ήταν κακός.

Φάσεις του αγώνα

Στο 10’ κόρνερ εκτελεί ο Ζούρκος για τα Γιαννιτσά η μπάλα παίρνει φάλτσο και χτυπά στο εμπρόσθιο κάθετο δοκάρι γυρίζει στην περιοχή όπου απομακρύνεται από αμυντικούς όπως, όπως.

Στο 12’ κεφαλιά του Θεοδωριδη η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

Στο 20’ μακρινό σουτ του Σκαθαρουδη άουτ.

Στο 40’ σουτ του Πέλκα δύσκολα ο Κοντογουλίδης αποκρούει.

Στο 51’ πάσα του Ζoυρκου στον Θεοδωρίδη σουτ του τελευταίου αποκρούει ο Κοντογουλίδης.

Στο 81’ κεφαλιά του Μουρατίδη άουτ.

Διαιτητής: Τσετσιλάς (Γρεβενών)

Βοηθοί: Φαλτάκας, Στεφούλης (Γρεβενών)

Κίτρινες: Ζουρκος- Βεργώνης, Ζουρκος Α.

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς) Γιώτας, Μπαμπαλής Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Χιντασελι, Μουρίκι, Θεοδωριδης, Ζούρκος, Παντελίδης (82’ Κοτσαρίδης).

Βέροια (Θεοδοσιάδης) Κοντογουλίδης, Ζουρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (87’ Καράμπελας), Μπλέτσας(80’ Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (70’Μπακάλης), Τσικόπουλος (60’Χαντζάρας).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου