Thursday, 28 March, 2024

Βραδιά εθνικών ομάδων με μεγάλα παιχνίδια στο Nations League

Ιταλία-Ολλανδία, Κροατία-Γαλλία και η μάχη της Εθνικής Ομάδας κόντρα στο Κόσοβο με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το Nations League συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων. Στις 21:45, στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ομάδα υποδέχεται το Κόσοβο με στόχο μία ακόμα νίκη. Ισοβαθμεί με 7 βαθμούς στην πρώτη θέση του ομίλου με τη Σλοβενία, η οποία, την ίδια ώρα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μολδαβία. Στην τελευταία θέση με 1 πόντο βρίσκονται το Κόσοβο και η Μολδαβία.
Η σημερινή βραδιά έχει πολλούς μεγάλους αγώνες. Στην πρώτη κατηγορία κλέβουν την παράσταση δύο μεγάλα ντέρμπι. Στον πρώτο όμιλο η Ιταλία υποδέχεται στο Μπέργκαμο (21:45) την Ολλανδία. Πρωτοπόρος με 5 βαθμούς είναι η Ιταλία. Ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς η Ολλανδία και η Πολωνία, ενώ τελευταία με 2 πόντους είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη. Στον τρίτο όμιλο, στο Ζάγκρεμπ (21:45), γίνεται η αναμέτρηση των δύο φιναλίστ του Μundial του 2018, της Κροατίας και της Γαλλίας. Μάχη για την πρώτη θέση δίνουν η Γαλλία και η Πορτογαλία. Έχουν από 7 βαθμούς και τις ακολουθεί με 3 η Κροατία. Ουραγός χωρίς βαθμό είναι η Σουηδία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου