Friday, 29 March, 2024

Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Άρη Αβάτου για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.
Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μυλωνά μόλις στο 7′ λεπτό αλλά μετά έχασε μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την πρόκριση, χάρις και στην ατυχία της Αναγέννησης καθώς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα χάθηκε μοναδική ευκαιρία να πάει ο αγώνας στην παράταση αλλά ο Κυζιρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Πλατσιώτας Σ., Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης, Μυλωνάς, Κατηριάδης, Χαραβητίδης και Πρέτσι.
Άρης Αβάτου: Συνοδινός, Χατζηπαππάς, Χασάνογλού, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Φούντας, Σαρηγιαννίδης, Τσάπαρης, Γκέκας, Βαφειάδης και Ψεμματάς.
Στον πάγκο για την ομάδα των Γιαννιτσών είναι οι: Μούτσα, Τοψής, Κυζιρίδης, Ελευθεριάδης, Πλατσιώτας Ε., Αναστασιάδης, Δεληχατζής, Μαυρομάτης και Φλώρος.
Αντίστοιχα στον πάγκο των φιλοξενούμενων είναι οι: Αχμέτ, Λαφάρας, Βουλγαρίδης, Μπαμπούρης, Ευαγγέλλου, Βαλαβάνης, Τζελάλ, Κοτόπουλος και Σπυριδωνίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου