Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ντροπή για μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα υπέρ των δολοφόνων του Άλκη

Η αθλιότητα μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ και η ασέβεια στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Αρη, του Αλκη Καμπανού, δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Ξεφεύγει, ωστόσο, τα όρια όταν την ημέρα που δικάζονται οι δολοφόνοι του παιδιού, κάποιοι σπεύδουν να υποστηρίξουν εκείνους που τράβηξαν μαχαίρια και σκότωσαν εν ψυχρώ τον Αλκη, επειδή… ήταν Άρης.

Χθες το βράδυ σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων βρέθηκε έξω από τις φυλακές Διαβατών και φώναξε συνθήματα υποστήριξης κρατουμένων. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για να αποτραπεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Οι συγκεντρωμένοι νεαροί κινήθηκαν μαζικά και προς τη Διεύθυνση Μεταγωγών, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις φυλακές και φώναξαν εκ νέου συνθήματα. Σύμφωνα με το thestival, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν εντολή να ελέγξουν τα άτομα. Από τον έλεγχο των ατόμων προέκυψε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι άθλιοι οπαδοί θα πάνε έξω από τις φυλακές και θα φωνάζουν συνθήματα υπέρ κατηγορουμένων για εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού. Όμως, κάποτε πρέπει στην ξεφτίλα να μπει φρένο. Δεν μπορεί οι αδικοχαμένοι γονείς του Αλκη να ζητούν δικαίωση της ψυχής του παιδιού τους και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων και να υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα εκφράζονται υπέρ εκείνων που αφαίρεσαν έτσι μια ζωή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου