Friday, 19 April, 2024

Διακοπή στην Τούμπα: Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!

Θλιβερές εικόνες στην Τούμπα, με το ΠΑΟΚ-Άρης να διακόπτεται στις καθυστερήσεις μετά από ρίψη αντικειμένων και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες!
Με τον Άρη να προηγείται στην Τούμπα με το γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι να οδεύει στο φινάλε του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, διακόπτοντας το παιχνίδι.
Με εντολή του Σκωτσέτζου ρέφερι Μάντεν, οι δύο ομάδες αναχώρησαν άμεσα στα αποδυτήρια, οι δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο γήπεδο και ακολούθησαν σκηνές έντασης.
Υπήρξε ρίψη αντικειμένων, κροτίδων, με τον μεγαλύτερο όγκο του κόσμου να αποχωρεί από το γήπεδο και ορισμένους εξ αυτών να αποδοκιμάζουν έντονα τα όσα προηγήθηκαν και επέφεραν τη διακοπή.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν στο γήπεδο και αναμένεται η οριστική απόφαση για το μέλλον του αγώνα, σε μία εξαιρετικά δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ.
Οι αξιωματούχοι του αγώνα και οι αποστολές των δύο ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια, την ώρα που ο αγωνιστικός χώρος έχει πολλά αντικείμενα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου