Tuesday, 19 March, 2024

Δόξα Μελισσίου – Δόξα Μανδάλου 1-1

Τελείωσε το πρωτάθλημα, τελείωσε η 26η αγωνιστική και μετά το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Μελισσίου και Μανδάλου τελικός νικητής από όλη την ιστορία απεδείχθη ότι είναι το Μαυροβούνι.

Σε ένα παιχνίδι όπου ήταν οριακό και για τις δύο ομάδες η ομάδα του Μελισσίου θέλοντας πάση θυσία τη νίκη δεν κατάφερε να την κατακτήσει απέναντι σε έναν αντίπαλο που και αυτός είχε τη νίκη μονόδρομο.

Παιχνίδι το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όχι τόσο όσο περίμεναν οι άνθρωποι της διοίκησης του Μελισσίου λόγω της καταρρακτώδης βροχής που είχε προηγηθεί, σε ένα γήπεδο που ήταν πολύ βαρύ και ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Άρα λοιπόν και οι δύο ομάδες, οι παίκτες των οποίων κατέβαλαν προσπάθειες, είχαν ως αντίπαλο τους τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ο οποίος σε αρκετά σημεία είχε νερό και δυσκόλευε τις προσπάθειες τους για να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Το Μελίσσι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερο, είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως το τελικό 1-1 μπορεί να κριθεί και ως δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να κρατήσουν το πλεονέκτημα έδρας, μια ομάδα που για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχε την πρωτιά, στο τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι δεν κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, κυρίως στο Μελίσσι, γιατί κανείς δεν περίμενε αυτήν την τρελή πορεία που είχε καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το γκολ το οποίο πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος με ωραίο σουτ σε εκτέλεση φάουλ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τους 3 βαθμούς στο Μελίσσι γιατί ήρθε γρήγορα η ισοφάριση από την μεριά του Μανδάλου, μια ισοφάριση που δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Από εδώ και πέρα πλέον οι δύο ομάδες καλούνται να ξαναβρεθούν την επόμενη Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι play off, με πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα του Μελισσίου και ο νικητής από αυτήν την συνάντηση θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνι, το οποίο με την σειρά του θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Το πρωτάθλημα τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα, ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε και θετικές και αρνητικές επιπτώσεις. Οι θετικές είναι γιατί υπήρχε το Μελίσσι και το Μάνδαλο που πάλεψαν μέχρι τελευταία για την πρώτη θέση, οι αρνητικές ήταν οι 3 ομάδες που έπεσαν απευθείας, ακόμα ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας.

Βέβαια σε αυτό το πρωτάθλημα υπήρχε και η αρνητική εικόνα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, η οποία κατάφερε να κλείσει το πρωτάθλημα με αρνητικό συντελεστή και με μία ακόμη ήττα εντός έδρας από μία ομάδα που η δυναμική της δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλή.

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τον τελικό νικητή ο οποίος θα βρεθεί τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου