Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εδεσσαϊκός – ΑΕ Ποντίων Βέροιας 3-1 (φιλικό)

Φιλική νίκη με 3-1 πέτυχε ο Εδεσσαϊκός χθες το απόγευμα στο Φόρης Γεντζής κόντρα στην ομάδα της ΑΕ Ποντίων Βέροιας. Τόσο ο τεχνικός των Πρασίνων Ηλίας Σαπάνης όσο και προπονητής των Ποντίων Δημήτρης Χριστοφορίδης είχαν την ευκαιρία στον, προπονητικού χαρακτήρα, φιλικό αγώνα να διαπιστώσουν την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους και να δοκιμάσουν κάποια αγωνιστικά σχήματα.

Για τον Εδεσσαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Παπουρτζής, Αβραμίδης, Χαραβητίδης, Τζατζανάς, Μαυρόπουλος (υπό δοκιμή), Ταουσιάνης, Σίσκος, Σφέτκος, Μεταξάς και Καρακούτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Βαλαβάνης(Κ17), Μωυσίδης, Τσιτσάγκας, Κιόρτσης, Μαυρόπουλος, Τσουμάγκας, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Ντόγος, Μεταξάς και Πέτκος (Κ17)

Για την ομάδα της ΑΕΠ που άφησε άριστες εντυπώσεις αγωνίστηκαν οι: Καμπάς, Καψάλης, Κωστογλίδης, Ράδης, Τζάνι, Σακελλαρίου, Σοφιανίδης, Χαραλαμπίδης, Γκιλιόπουλος, Χατζόπουλος, Καραγιάννης, Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος, Ματελόπουλος, Μωυσίδης Ν., Σιδηρόπουλος, Τσιλιγκερίδης, Μωυσίδης Ι., Γκιουλέκας, Κανδυλίδης.

Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Καρακούτης κέρδισε πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Ταουσιάνης διαμόρφωσε το 1-0. Στο 55ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια του Παπαγεωργίου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστρωσε την μπάλα στον Ντόγο όπου με πλασέ στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα έγραψε το 2-0.

Η απάντηση της ΑΕΠ ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα ο Κοντογιάννης με όμορφο πλασέ μετά από μακρινή μπαλιά έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 έγινε και πάλι από τον Ντόγο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυρόπουλου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου