Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εδεσσαϊκός-Θερμαϊκός 2-0

Ιδανική πρεμιέρα για τον Εδεσσαϊκό στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Δύο γκολ ήταν αρκετά για να κρίνουν τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Εδεσσαϊκού και του Θερμαϊκού, σε ένα παιχνίδι που έγινε σήμερα στην έδρα των ” πράσινων”.
Με μόλις 50 θεατές και με την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων, οι δύο ομάδες μπήκαν αναγνωριστικά στον αγώνα, με την ομάδα της Θέρμης να είναι πιο κινητική από τα πλάγια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αντίθετα ο Εδεσσαϊκός, στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε ότι διαθέτει μια σκληροτράχηλη άμυνα και μια πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που κυριάρχησε ήταν η δύναμη και το πάθος, σε αντίθεση με το δεύτερο όπου ο Εδεσσαϊκός ανέβασε στροφές, έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να πετύχει τα δύο γκολ, που του έδωσαν και τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα της Έδεσσας ήθελε τη νίκη και τα γκολ.
Αυτό που ξεχώρισε στο παιχνίδι, ήταν όταν μπήκε το πρώτο γκολ.
Τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές της Έδεσσας, έτρεξαν προς την κερκίδα και αφιέρωσαν το γκολ, στον Βασίλη Ασλανίδη! Η ομάδα μάλιστα ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους, διότι παρά την ενημέρωση για live streaming και την καλή διάθεση από όλες τις πλευρές κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου