Friday, 19 April, 2024

Εδεσσαϊκός-Κοζάνη 0-3

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη, 6η στα τελευταία 7 παιχνίδια για την Κοζάνη που δείχνει ασταμάτητη και φαντάζει αυτή τη στιγμή πανέτοιμη να καλύψει το -5 από την κορυφή και να πάει αυτή στα μπαράζ ανόδου.

Πραγματικά η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είναι σε καταπληκτική φόρμα και το απέδειξε και στην Έδεσσα εκεί όπου στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες, δεν το πλήρωσε σε μια από τις λίγες ευκαιρίες της Έδεσσας και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε τα 3 γκολ και πήρε το πολύτιμο διπλό. 

Στην Έδεσσα το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με το γήπεδο να είναι παγωμένο ενώ σε όλη τη διάρκεια φυσούσε δυνατός αέρας, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των 2 ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να ήταν αδύνατες. Στο 13ο σουτ του Μαυροματίδη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι ενώ στο δίλεπτο 31-32 η Κοζάνη έχασε 2 σπουδαίες ευκαιρίες όταν αρχικά ο Καραγιάννης σέντραρε από δεξιά αλλά ο Ιορδανίδης δεν μπόρεσε από κοντά ενώ στη συνέχεια σουτ του Καραγιάννη από καλή θέση απέκρουσε ο Τεντζέρης. Στο 35ο νέα ευκαιρία για την Κοζάνη όταν ο Ντούκα σέντραρε αλλά ο Μπακάλης δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Στο 42ο κόρνερ Ψιάνου ο Μπάρο δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Στο 53ο πρώτη «υποψία» ευκαιρίας για τον Εδεσσαϊκό όταν ο Ντόγος δεν θα μπορέσει να πιάσει τη κεφαλιά από καλή θέση και 2 λεπτά μετά  σουτ Ιορδανίδη από καλή θέση άουτ. Στο 63ο σέντρα Ταουσιάνη δεν μπόρεσε από κοντά ο Κυζιρίδης και ένα λεπτό μετά σουτ του Ταουσιάνη μέσα από την περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Στο 80ο ο Καραγιάννης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της Κοζάνης και στην αμέσως επόμενη φάση σέντρα Ιορδανίδη κεφαλιά Κωστούλα και 0-2. Στο 85ο ο Μυλωνάς μόνος απέναντι στον Κυριακίδη πλάσαρε άουτ. Στο 89ο σουτ Μπίντση Τεντζέρης και δοκάρι θα σώσουν τον Εδεσσαϊκό, αλλά στην επιστροφή της μπάλας ο Κωστούλας θα κάνει το 0-3.

Διαιτητής: Τζάμος (Σ.Δ. Καστοριάς)

Βοηθοί: Σιδερίδης-Τζάκας (Σ.Δ. Καστοριάς)

Εδεσσαϊκός: Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Μαυρόπουλος (85ο Μυλωνάς), Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντζης, Δεμερτζόγλου, Κυζιρίδης, Ντόγος, Σπαρτιάτης (55ο Κατικαρίδης), Ταουσάνης Φ.Σ.

Κοζάνη: Κυριακίδης, Ντούκα, Παπαργυρίου, Ρογγότης, Πυρίτζαους, Μπακάλης, Ψιάνος, Μπάρο, Ιορδανίδης (88ο Αρσενίδης), Καραγιάννης (88ο Μπίντσης), Μαυροματίδης (58ο Κωστούλας)

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου