Saturday, 20 April, 2024

Εδεσσαϊκός-Μακεδονικός Φούφα 2-3! Η σφαγή του αιώνα!

Αν και καλύτερος ο Εδεσσαϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 από τον Μακεδονικό Φούφα μέσα στην Έδεσσα.

Ο Α.Σ. Εδεσσαϊκός, μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-3, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

H ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Με 2 πέναλτι και 2 αποβολές ηττηθηκε σήμερα ο Εδεσσαικος στην έδρα του κόντρα στον Μακεδονικό Φουφα, με σκορ 2-3, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ολα ξεκίνησαν ιδανικά για τους Πράσινους που μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκαν με σκόρερ τον Σαμαρα, αφού νωρίτερα βέβαια είχε φροντίσει ο διαιτητης της συνάντησης Ασλανίδης να εκνευρίσει και να αναστατώσει τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού, ζητώντας η ομάδα να αγωνιστεί με μονόχρωμη φανέλα αντί ριγέ (πράσινο σορτς, πράσινες κάλτσες). Σημειωτέον ο αντίπαλος τα φορούσε ολα λευκά!!!

Στο πρώτο  ημίχρονο ο Εδεσσαϊκός έπαιξε έξυπνα χωρίς να κινδυνεύσει και μάλιστα έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες σε τετ τα τετ του Καράγιαννη και σουτ του Cani να διπλασιάσει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασλανιδης στην πρώτη φάση στα καρέ του Ηλιοπουλου έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαγγιζη, όπου και προήλθε η ισοφάριση. Από εκεί και μετά ο Εδεσσαϊκός έγινε πιο απειλητικός και είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Cani και σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πλασέ του Κυζερίδη από το ύψος του πέναλτυ που έγλειψε το δοκάρι στο 80 λεπτό.

Η πίεση των Πράσινων πάντως καρποφόρησε στο 83ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία και όμορφο πλασέ του Cani.

Το 2-1 ήταν γεγονός παρά τα ανάποδα σφυρίγματα και την ευκολία που έβγαζε τις κάρτες ο Ασλανιδης.

Στο 97ο λεπτό και ενώ τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν πεντε, ήρθε η φάση της δεύτερης εφεύρεσης, καθώς ο Ασλανιδης έδωσε νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μωυσιδη δεχόμενος δεύτερη κίτρινα κάρτα, ενώ με δυο κίτρινες αποβλήθηκε και ο Μισκος για διαμαρτυρία που μολις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Η εκτέλεση ήταν εύστοχη διαμορφώνοντας το 2-2

Και ενώ όλοι περίμεναν με τη σέντρα τη λήξη ο Ασλανιδης είπε θα παίξουμε αλλά δυο λεπτά επειδή ο Εδεσσαϊκός παίζει με 9 παίκτες, για να γίνει στην επόμενη φάση το 2-3. Η σημερινή μέρα είναι μια πικρή για τον Εδεσσαϊκό αλλά σίγουρα μια μαύρη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία. Εμείς απλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και η σημερινή ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς.

Για τα 41 εισιτήρια που κόπηκαν δεν σχολιάζω…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου