Wednesday, 24 April, 2024

Εδεσσαϊκός: 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα, Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο Εδεσσαϊκός, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στις 15:30 στο γήπεδο του Άγρα.
Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πετυχε πριν από λίγη ώρα ο Εδεσσαϊκός στο γήπεδο του Άγρα απέναντι στην ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων δείχνοντας έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι σε μια εβδομάδα. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Σπαρτιάτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 83ο λεπτό μετά από ασίστ του Ροδοβίτη. Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση προσπαθώντας να βγάλουν στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο από την ποιότητα που διαθέτουν. Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, ο Εδεσσαϊκός με τον Γκίνη ενώ 3 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες είχαν για τους Πράσινους τόσο ο Μεληκιώτης όσο και ο Ντογος με τον Αργυρόπουλο να επεμβαίνει καίρια βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.Ο τεχνικός του Εδεσσαικού Άγγελος Ζαζοπουλος χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

Στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε με τους Τεντζερη, Γκινη, Κεραμυδα, Μωυσιδη, Γιαννόπουλο, Προυντση, Τεμερτζογλου, Κυζιριδη, Ταουσιανη, Ντογο και Μεληκιωτη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ερυθροπουλος,Μαυροπουλος,Καλαμπάκας, Νικολαΐδης, Μισκος,Αταλασιδης,Φουδουλης, Ροδοβιτης, Μυλωνάς και Σπαρτιάτης
Για αύριο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ από την Τρίτη όλοι στο στρατόπεδο του Εδεσσαϊκού μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου