Thursday, 25 April, 2024

Εθνική Ελλάδας: Οι πανηγυρισμοί των διεθνών στα αποδυτήρια

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας μετά τη νίκη επί του Κοσόβου, με την οποία εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας 2-0 του Κοσόβου και πανηγύρισε την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο Nations League δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η Ελλάδα πέτυχε σ’ έναν στόχο της έπειτα από καιρό και όπως ήταν φυσικό η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Η γιορτή του αγωνιστικού χώρου μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού με τους παίκτες να τραγουδούν και φωτογραφίζονται όλοι μαζί.

«Κλείδωσε» την πρωτιά η Εθνική. Η βαθμολογία του ομίλου

Με πρωταγωνιστή τον Μάνταλο που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ασίστ (στον Γιακουμάκη) και γκολ, η Εθνική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Κοσόβου και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο του Nations League. Παράλληλα κέρδισε την άνοδο για τη δεύτερη κατηγορία και μία ακόμη ευκαιρία για πρόκριση στο Euro 2024.

Σε μία μέρα σημαδιακή, αφού σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ξεκινούσε το μαγικό ταξίδι στα γήπεδα της Πορτογαλίας με το διπλό στην πρεμιέρα επί της οικοδέσποινας, η Εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει τον κόσμο της που γέμισε το Πανθεσσαλικό. Η γαλανόλευκη άνοιξε το σκορ στο 71’ με κεφαλιά του Γιακουμάκη, μετά τη σέντρα του Μάνταλου, ο οποίος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Πογέτ. Με αυτό το τρίποντο η Εθνική έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ το Κόσοβο έμεινε στους 6.

Στο άλλο ματς του ομίλου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο ήρθαν ισόπαλες 2-2, παρότι η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου προηγήθηκε με 2-0. Ένα αποτέλεσμα που άφησε τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στο φετινό Nations League, ενώ αμφότερες έχουν από δύο βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ελλάδα-Κόσοβο 2-0

Βόρεια Ιρλανδία-Κύπρος 2-2

Η βαθμολογία:

Ελλάδα 12

Κόσοβο 6

Βόρεια Ιρλανδία 2

Κύπρος 2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου