Thursday, 28 March, 2024

Εκπληκτικό βίντεο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέστρεψε»!

Αντίστροφα μετρούν τις ώρες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να βρεθούν και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, για τη ρεβάνς του Δικεφάλου

με την Μποέμιαν, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δημοσιεύει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο.
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα για παραπάνω από έναν λόγους. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Μποέμιαν στην Τούμπα (20:00) και θα τα δώσει… όλα για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.
Σε αυτή τη μάχη όμως, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα είναι μόνοι τους. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα τις ώρες για να επιστρέψουν μετά από πολλούς μήνες στις θέσεις τους.
Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο στο πλευρό της, μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και η ανυπομονησία είναι τεράστια, καθώς η εικόνα του γεμάτου γηπέδου έχει αναμφίβολά λείψει σε όλους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα ξεχωριστό βίντεο με… κοντράστ εικόνες από την άδεια Τούμπα αλλά και τις γεμάτες κερκίδες στην προ κορωνοϊού εποχή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέστρεψε. Οι οπαδοί επέστρεψαν. Μας λείψατε».

Το βίντεο στον σύνδεσμο του instagram

https://www.instagram.com/tv/CSdyL_xISPZ/?utm_source=ig_embed

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου