Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εντυπωσιάσε η Κ17 του Αλμωπού-Λουτρά Πόζαρ, παρά την ήττα

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα Κ17 του Αλμωπού-Λουτρά Πόζαρ, παρά την ήττα με σκορ 4-3 από την Κ17 της Βέροιας

σε ένα ματς που έδειχνε ότι θα τελειώσει ισόπαλο τελικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήραν την νίκη οι νεαροί άσοι της ομάδας της Ημαθίας. Το παιχνίδι αυτό μας έδειξε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα του Γιάννη Κανωτίδη, που με την σκληρή δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση, θεωρείται δεδομένο ότι κάποια στιγμή και με την πάροδο του χρόνου θα ξεπεταχτούν παίκτες που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του Αλμωπού.
Στο παιχνίδι, η ομάδα μας Κ17 ξεκίνησε νευρικά και έκανε κάποια λάθη δεχόμενη τα δύο πρώτα γκολ. Μετά ισορρόπησε το παιχνίδι και μπόρεσε να πετύχει ένα τέρμα μειώνοντας το σκορ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος πάλι από ένα λάθος δέχτηκε και τρίτο γκολ. Έγιναν κάποιες αλλαγές στο σχήμα της ομάδας και δύο αλλαγές και ανέβηκε πάνω από το κέντρο η ομάδα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.
Λίγο πριν το τέλος η ομάδα δέχτηκε τέρμα και η αναμέτρηση έληξε 3-4 υπέρ της Βέροιας. Μην ξεχνάμε ότι η Κ17 της Βέροιας παίζει για 3ο χρόνο μαζί, ενώ τα δικά μας παιδιά είναι μαζί δύο περίπου μήνες. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, αφού δοκιμάστηκαν όλα τά παιδιά.
Σκόραραν για τον Αλμωπό οι: Τσερίκου, Αταλασίδης και Αλούπης.
Αλμωπός Κ17: (Γιάννης Κανωτίδης): Δεληδιαμαντής, Ειρηνάκης, Περπερίδης Δ., Κλέων, Κώνστας, Παπαντωνίου, Κάλα, Σκοπέτσι, Τσερίκου, Αταλασίδης, Ζίλης.
Αγωνίστηκαν και οι Ορμανίδης, Χατζηδημητριάδης, Φαντίδης, Νούσκας, Αρσενλής, Αλούπης, Κόντρασης, Ταραλίδης, Σιρκόφσκι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου