Saturday, 20 April, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη! “Καθάρισε” τον Βόλο και παραμένει 2ος

Ο Άρης επιβλήθηκε του Βόλου με σκορ 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και επέστρεψε στις νίκες στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Σάσα (18) και Μπερτόλιο (81΄) πέτυχαν τα γκολ των “κιτρινόμαυρων”, που παραμένουν στην 2η θέση με 32 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τέσσερις παραπάνω από τον ΠΑΟΚ που παίζει στις 19:30 κόντρα στον Ατρόμητο το Περιστέρι.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το ξεκίνημα και προηγήθηκε νωρίς με το ωραίο πλασέ του Σάσα στο 18ο λεπτό, έπειτα από την πρώτη ασίστ του Γκανέα με τα κιτρινόμαυρα.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και απειλήθηκαν ελάχιστα από τους Βολιώτες, ενώ δημιούργησαν και σπουδαίες φάσεις σε όσες περιπτώσεις βρήκαν χώρους κυρίως με αντεπιθέσεις. Ο Σίλβα “άγγιξε” το γκολ σε δύο περιπτώσεις όμως παρά τις όμορφες ενέργειές του, τα πλασέ του πέρασαν ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Το ματς είχε ανάλογη εικόνα και στο β΄ μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγονται και τον Άρη να βρίσκει πολλούς κενούς χώρους. Μετά από σημαντικές χαμένες ευκαιρίες και τετ α τετ, ο Μπερτόλιο που είχε έρθει από τον πάγκο ως αλλαγή, βρήκε δίχτυα στο 81΄ με εκπληκτικό τρόπο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα (90’+1′ τσαγκαλίδης), Ματίγια, Γκάμα (73′ Τζέγκο), Σίλβα (88′ Λόπεθ), Ματέο (73′ Μπερτόγλιο), Μάνος (74′ Μαντσίνι)
Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Ντεντάκης, Μπαριέντος, Ριένστρα, Περέα (74′ Μαρτίνες), Μπαρτόλο (88′ Γκρίλο), Δουβίκας, Μπουένο (46’Σάντος)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου