Tuesday, 16 April, 2024

Άνετη επικράτηση του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Άνετη επικράτηση του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Γαλατάδων στο «Ι. Τσερκεζίδης», πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και παρά την ακαταλληλότητα του γηπέδου προσπάθησαν με τη μπάλα κάτω να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Τελικά το κατάφεραν στο 20΄ με τον Χαντούρη να πλασάρει ιδανικά τον Μπόικο και να κάνει το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά προ κενής εστίας, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Γ. Παπαδόπουλου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γ. Παπαδόπουλος επίσης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του Απόλλωνα να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και το νέο απόκτημα του Απόλλωνα, ο 24χρονος μέσος Πέτρος Σιδηρόπουλος από τον Εθνικό Γιαννιτσών, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση και ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου