Friday, 29 March, 2024

Ανοιχτή επιστολή του Σωκράτη Καζαντζίδη προς την ΕΠΣ Πέλλας

Ανοιχτή επιστολή του Σωκράτη Καζαντζίδη προς την ΕΠΣ Πέλλας 

Φίλοι διοικούντες της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ

Αγαπητέ φίλε και συνδημότη μου κ. Πρόεδρε Στέργιο Αντωνίου

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω στην διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί σας,  μέσω της παρούσας επιστολής μου, αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση πλέον ! Την διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο ως φίλαθλος αλλά και παλιός παράγοντας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πιστεύω την γνωρίζετε. Ξεκινώντας πρέπει να σας θυμίσω επίσης ότι συμμετείχα ενεργά ως υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Πέλλας με το σχήμα που διοικεί σήμερα την Ε.Π.Σ.  και το  έκανα αυτό γιατί φυσικά και σας θεωρώ καλύτερους από την προηγούμενη διοίκηση.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό από μόνο του, για να κλείσετε τα στόματα που ασκούν κριτική. Αλήθεια πόσο ακόμα νομίζετε ότι θ΄ αντέξουν οι καινούριοι και νέοι σε ηλικία παράγοντες που θέλησαν να ασχοληθούν και να βοηθήσουν τις ομάδες και το τοπικό μας ποδόσφαιρο, ματώνοντας οικονομικά και ψυχικά σε δύσκολους καιρούς, όταν με τις αποφάσεις σας τους στερείται την όποια φιλοδοξία και καλή διάθεση έχουν; Και αξίζει να σας θυμίσω ότι μιλάμε για την λειτουργία ερασιτεχνικών σωματείων.

Πρώτο σας λάθος: Βάλατε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ πριν από λίγες αγωνιστικές να αγωνιστεί ημέρα Σάββατο μέσα στο ΡΙΖΟ σ΄ ένα βαρύ γήπεδο, ενώ είχε προηγηθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας κυπέλου διάρκειας 120 λεπτών μέσα στην Αριδαία. Την ίδια ώρα που οι άλλες ομάδες αγωνίστηκαν την Δευτέρα παρακαλώ (μετά από δύο 24 ώρα) ! Αποτέλεσμα, πέρα από την απώλεια των δύο βαθμών για την ομάδα μας και οι σοβαροί τραυματισμοί δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας μέχρι και σήμερα.

Δεύτερο λάθος σας: Την περασμένη Κυριακή μέσα στην Άψαλο, όπου αγωνιζόταν ο Απόλλωνας σ΄ ένα από τα ποιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς και για τις δύο ομάδες, ορίσατε έναν διαιτητή , παλιό ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού, ο οποίος ήταν πέρα για πέρα ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. Και είμαι σίγουρο ότι εάν δεν είχε το όνομα που έχει, δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να είναι εν ενεργεία διαιτητής !  (Φυσικά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ).

Κύριοι σύμβουλοι της Ε.Π.Σ. Πέλλας . Λίγη περισσότερη προσοχή σε όλους τους τομείς δεν νομίζω ότι βλάπτει !

Το ποιος θ΄ αναδειχθεί πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία φέτος,  δεν μπορεί ν΄ αποφασίζετε σε κάποια καφετέρια της Έδεσσας, ούτε σε καμία άλλη επιχείρηση του νομού μας ! Πρωταθλητής θ΄ αναδειχθεί αυτός που έχει την καλύτερη ομάδα και παρουσία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τέλος, προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης πρέπει να πω ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ φέτος έχασε εντός έδρας, σ΄ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι,  από τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον κύριο ΄΄ ανταγωνιστή του ΄΄ στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος χωρίς να γίνει το παραμικρό σχόλιο για τον αγώνα αυτό,  γιατί ακριβώς χάσαμε δίκαια από μία καλύτερο ομάδα την ημέρα εκείνη. Το λέω αυτό για να καταλάβει ο καθένας ότι η παρούσα επιστολή μου δεν κρύβει απολύτως καμία εμπάθεια σε κανένα πρόσωπο ή άλλη ομάδα. Απλά ζητάω το αυτονόητο !

Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας !

Σωκράτης Καζαντζίδης

Φίλαθλος του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου