Friday, 19 April, 2024

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας

-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΝΕΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο εκπρόσωπο του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ κ. ΚΙΤΣΟ ΠΕΡΙΚΛΗ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς  χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, για τρείς (3) αγωνιστικές ημέρες, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 15-2-2015, μεταξύ των ομάδων ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ.

-Ύστερα από επανεξέταση του Φ.Α. της 8-2-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή ΝΟΣΗΣ Γ. Α.Δ. Ε.Π.Ο. 1138507 του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ  (αριθμός απόφασης Π.Ε. 28/11-2-2015)  από δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες σε επτά (7).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου