Saturday, 20 April, 2024

Αποφάσεις τις Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας

Αποφάσεις τις Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας

-Καλούνται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εκπρόσωπος ΤΡΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε και ο προπονητής ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι., αμφότεροι του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. καθώς και στην συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή και των βοηθών του, στον αγώνα της 14-3-2015,  μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ. Επίσης καλείται σε έγγραφη απολογία ο ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν. του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ, για όσα ανέφερε σε βάρος του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, σε συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα.

Οι παραπάνω απολογίες πρέπει να περιέλθουν στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

-Μηδενίζονται στον αγώνα  Παιδικού πρωταθλήματος της 7-3-2015 και ώρα 11.00 π.μ. στο γήπεδο Αχλαδοχωρίου, οι ομάδες ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ, διότι δεν προσήλθαν να αγωνιστούν την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία και ώρα, στο ανωτέρω ορισθέν γήπεδο.

-Επιβάλει στο σωματείο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ χρηματικό πρόστιμο 50 Ε (το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 19-4-2015), για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. καθώς και στην συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή και των βοηθών του, στον αγώνα της 8-3-2015,  μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου