Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βαγγέλης Ντίσιος: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

Βαγγέλης Ντίσιος: «Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο και την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Βαγγέλης Ντίσιος, με δηλώσεις του στον «Λόγο της Πέλλας» μετά το παιχνίδι της Κρ. Βρύσης με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση με τον Όλυμπο Αψάλου.

Για την κατάσταση του γηπέδου και τον αγώνα: «Καταρχάς αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο παιχνίδι, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά δύσκολος και ήταν τροχοπέδη για την ομάδα μας που προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Ωστόσο τα παιδιά το κατάφεραν και πετύχαμε 3 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων: «Αντιμετωπίσαμε μια αξιόλογη ομάδα που ενισχύθηκε και σε τέτοιο γήπεδο ο φιλοξενούμενος έχει πλεονέκτημα όταν θέλει να «κλέψει» ή να κερδίσει κάτι από σένα».

Για την επόμενη αγωνιστική: «Η συνέχεια είναι στην Άψαλο που επίσης παλεύει για την παραμονή και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσουν, πέρα από το ότι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων, μία από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου