Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΠΣ Πέλλας – Λάτσιο 0-1 (photos)

ΕΠΣ Πέλλας – Λάτσιο 0-1 (photos)

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη και από τις δυο ομάδες η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πελλας ηττήθηκε με 1-0 από την περιφερειακή ομάδα του LAZIO.

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 12ο λεπτό του αγώνα όπου κέρδισαν πέναλτι που έκανε ο Πλιόγκας αλλά απέκρουσε σωτήρια ο διακριθείς τερματοφύλακας Αντώνης Τσιφτσής.

Μετά την μεγάλη αυτή ευκαιρία των Ιταλών, οι νέοι της Πέλλας ανέβασαν την απόδοση τους , ισορρόπησαν το παιχνίδι και διεκδίκησαν με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα .

Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 0-0 και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίωρο πάλεψαν με πάθος και δύναμη για το καλύτερο χάνοντας αμφότεροι ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που κατάφερε να το κάνει η ιταλική ομάδα στο 80ο λεπτό του αγώνα με τον Vecchotti ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μοναδική στιγμή ολιγωρίας της άμυνας της Πέλλας ύστερα από εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακα Τσιφτσή και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Από την ομάδα της Πέλλας διακρίθηκαν οι Τσιφτσής ,Γιαλαμούδης και Πελκας  χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΕΠΣ Πέλλας: Τσιφτσής, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Γιαλαμούδης, Λαμπρίδης, Ιωσηφίδης, Κιουλτζόπουλος, Πασσαλίδης, Κατσαμακτσής, Πέλκας, Μιχαηλίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Πάρδας, Τσαβδάρης, Λαμπρούδης, Τόσιος και Ζαμίδης.

mikti1 mikti2 mikti3 mikti4 mikti6 mikti7 mikti8
mikti5mikti9

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου