Saturday, 20 April, 2024

Εθνικός Γιαννιτσών – Ηρακλής Άσπρου 1-2 (photos)

Εθνικός Γιαννιτσών – Ηρακλής Άσπρου 1-2 (photos)

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο Ηρακλής Άσπρου επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Γιαννιτσών στο γεμάτο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλμωπό Αριδαίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Τελικά σε μία από αυτές κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ρέντζια στο 40΄. Οι παίκτες του Εθνικού φάνηκαν επηρεασμένοι από την εξέλιξη αυτή και δύο λεπτά αργότερα ο Παλάνης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πίεσαν, ο Φώτης Μητσάκης έριξε στο παιχνίδι τους Φλαρούντζο και Τερζή, με τον πρώτο στο 68΄ να μειώνει σε 1-2, έπειτα από ωραία προσπάθεια. δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς κουρασμένοι και από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αλμωπό περίμεναν τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο και όταν τους δόθηκε η δυνατότητα βγήκαν στην αντεπίθεση, ωστόσο δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική πάσα.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών σημειώθηκε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. O Τοσουνίδης προσπάθησε προ κενής εστίας από πλάγια θέση να σκοράρει, η μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή και ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα βρήκε στο χέρι πεσμένου αμυντικού του Άσπρου, με τον διαιτητή και τον επόπτη να δείχνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι και τους ανθρώπους του Εθνικού να αντιδρούν έντονα στην απόφαση αυτή.

Στα τελευταία λεπτά η πίεση έγινε ακόμα πιο έντονη, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους παίκτες του Εθνικού να πιέσουν με τη μπάλα κάτω και γι’ αυτό προσπάθησαν κυρίως με γεμίσματα από την άμυνα. Στις καθυστερήσεις χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Φλαρούντζο και Σιδηρόπουλο να προσπαθούν από κοντά να ισοφαρίσουν όμως αρχικά ο τερματοφύλακας του Άσπρου με εκπληκτική απόκρουση και στη συνέχεια αμυντικός της ομάδας, έδιωξαν τη μπάλα σε κόρνερ.

2 3 4 5 6 7 8 24 25 26 279 10 11 12 13 14  16 17 18 19 20 21 22 23

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου