Thursday, 25 April, 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα της Δόξας Μελισσίου

Ευχαριστήριο μήνυμα της Δόξας Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ΘΕΡΜΑ:

1. Τον προπονητή της Ομάδας κ. Πέτρο Λιτοβολή για την άριστη συνεργασία, την επί σειρά ετών προσφορά του στο σύλλογο μας και πρωτεργάτη των μεγάλων επιτυχιών.

2. Τους άξιους ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Πέλλας και εδικαιούντο την άνοδο, στην Α1, την οποία, δυστυχώς, στέρησαν, τα λάθη της διαιτησίας και η ατυχία.

3. Τον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας, ο οποίος στήριξε την συγκινητική προσπάθεια της Ομάδας και του ζητάμε συγγνώμη, που η ατυχία και η διαιτησία στέρησαν τη χαρά της ανόδου στην Α1. Του υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ και θα ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ το ΣΤΟΧΟ μας.

4. Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τους υπαλλήλους της Ε.Π.Σ Πέλλας για ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία.

5. Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας, κ. Καρακελίδη Δαμιανό για την ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία

6. Ευχαριστούμε όλες τις Ομάδες της Α-2’ομιλος κατηγορίας Πέλλας, για τη συνεργασία.

7. Ευχαριστούμε, τέλος, τα ΜΜΕ του Ν. Πέλλας, ΠΕΛΛΑ Τηλεόραση, ΜΑΤΙΕΣ Πέλλας, Τα Γιαννιτσά, ΠΡΩΙΝΗ, ΛΟΓΟΣ Πέλλας, ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ και ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΣ, για την προβολή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την διαρκή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και τη στήριξη στις Ομάδες μας

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ΘΕΡΜΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ του ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α1 Πέλλας 2014/2015 και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα μπαράζ και ΆΝΟΔΟ στη Γ΄ Εθνική.
Ακόμη συγχαίρει τον ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ και του εύχεται ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ στην Α1.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ ΔΟΞΑ Μελισσίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου