Saturday, 20 April, 2024

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας ο Αλμωπός Αριδαίας

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας ο Αλμωπός Αριδαίας

Ο Αλμωπός Αριδαίας αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας για τη σεζόν 2014/15, επικρατώντας
με 1-0 του Ηρακλή Άσπρου στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, όπου παραβρέθηκαν περίπου 2.000 θεατές.

Το γκολ που έκρινε τον τελικό πέτυχε στο 62ο λεπτό ο Τσακαλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Μιτιτενίδη. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες για να μπει αυτή μπροστά στο σκορ. Από τη στιγμή όμως που δεν τα κατάφερε, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για ακόμα μία φορά και οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Πολύ καλή διαιτησία από τους Κώστα Σιδηρόπουλο, Γιώργο Κεσίσογλου και Βασίλη Αργυρό, ενώ 4ος ήταν ο Χρήστος Τσαλγίνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οργάνωση ήταν άψογη από όλες τις πλευρές και το παιχνίδι αρκετά δυνατό μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Στο τέλος της αναμέτρησης παίκτες και διοικήσεις των δύο ομάδων συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για την προσπάθειά τους.

Αλμωπός Αριδαίας (Λεωνίδας Μπίλης): Χρήστου, Ηλιάδης, Αλεξάντροφ, Αθανασιάδης (46’ Ελευθεριάδης Θ.), Μπογδάνης, Παπαδόπουλος Ν. (63’ Μιτιτενίδης), Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης, Τσιτλακίδης (84’ Ελευθεριάδης Γ.), Τσακαλίδης, Ταουσάνης.

Ηρακλής Άσπρου (Δημήτρης Τομπάζης): Παπαδόπουλος, Ρίσου, Ρέις, Ορφανίδης, Πληκαδίτης, Αποστολούδας, Ρέντζια (85’ Μουρατίδης), Ελευθεριάδης, Δημητριάδης, Παλάνης, Πλατάκης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου