Friday, 19 April, 2024

Με νίκη αποχαιρέτησε το «Roma Caput Mundi» η Μικτή ΕΠΣ Πέλλας (photos)

Με νίκη αποχαιρέτησε το «Roma Caput Mundi» η Μικτή ΕΠΣ Πέλλας (photos)

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά «Roma Caput Mundi» η Μικτή ομάδα της Ένωσης μας κόντρα στην εθνική ομάδα του Σαν Μαρίνο κερδίζοντας με 4-1 στην διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.α).

Η μικτή ομάδα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Ζαμίδη, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 22΄ του αγώνα ύστερα από αδράνεια της άμυνας.

Οι νέοι της Πέλλας δεν πτοήθηκαν όμως από την ισοφάριση και ανεβάζοντας την απόδοση τους πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 34΄ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή του Μιχαηλίδη που ήταν και το σκορ που τελείωσε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι γύρισε στην δύναμη και στο σκληρό παιχνίδι υπό την ανέχεια της διαιτητικής τριπλέτας χωρίς όμως να κινδυνέψει η ομάδα της Πέλλας. Στο 92ο λεπτό όμως δέχθηκε την ισοφάριση από μια φάση που είχε προηγηθεί καθαρό επιθετικό φάουλ και έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας Τσιφτσής κατέβασε τα ρολά και απέκρουσε τα δυο πρώτα πέναλτι και η ομάδα της Πέλλας ευστοχώντας και στα τέσσερα που εκτέλεσε με τους Ζαμίδη, Μιχαηλίδη, Κιουλτζόπουλο και Πασσαλίδη πήρε την νίκη.

Από πλευράς Πέλλας δεν υστέρησε κανείς αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμα φορά ο Τσιφτσής που στην διαδικασία των πέναλτι ήταν ο ήρωας του αγώνα .

ΕΠΣ Πέλλας: Σαββουλίδης, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Γιαλαμούδης, Λαμπρούδης, Τόσιος, Κιουλτζόπουλος, Μήντσης, Πασσαλίδης, Ζαμίδης, Μιχαηλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Τσιφτσής , Λαμπρίδης , Πάρδας , Κατσαμακτσής και Ιωσηφίδης.

IMG_2424
IMG_2447

IMG_2439

Αρχηγός της Μικτής ήταν ο Ζαμίδης
IMG_2451
IMG_2454
IMG_2472

Οι παίκτες πανηγυρίζουν μαζί με τον Ηλιάδη που τραυματίστηκε περίπου στο 65ο λεπτό
IMG_2491

Οι διαιτητές του αγώνα με τα κουστούμια και οι συνοδοί της Μικτής
IMG_2401
IMG_2371

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου