Thursday, 28 March, 2024

Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών στον Όλυμπο Αψάλου

Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών στον Όλυμπο Αψάλου

Την κατακύρωση του αγώνα Όλυμπος Αψάλου – Ηρακλής Άσπρου υπέρ των φιλοξενούμενων με 3-0 ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας. Επίσης, επέβαλε στους γηπεδούχους αφαίρεση 3 βαθμών, 1 αγωνιστική στέρησης του δικαιώματος να αγωνιστούν στην έδρα τους και πρόστιμο 100 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι στην Άψαλο είχε διακοπεί λόγω του τραυματισμού του Τόπκα στο 60ο λεπτό από βαρελότο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

-Κατακυρώνεται ο αγώνας τις 1-3-2015 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης επιβάλει στο σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για  μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου και επιβάλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο 100 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας, μέχρι την 7-4-2014, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. τις 1-3-2015, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας Παιδικού πρωταθλήματος της 28-2-2015, μεταξύ των ομάδων ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), επειδή η ομάδα του σωματείου ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ έκανε κατά την διάρκεια του εν λόγω αγώνα, αλλαγές τους ίδιους ποδοσφαιριστές της, που είχε ήδη αντικαταστήσει,

«Συγκεκριμένα η γηπεδούχος ομάδα ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ έβαζε και έβγαζε επανειλημμένα τους ίδιους παίκτες (σχεδόν όλη την εντεκάδα)», όπως αναφέρει και στις παρατηρήσεις του Φύλλο αγώνα ο διαιτητής, κατά παράβαση του άρθρου 2 της Προκήρυξης Παιδικών πρωταθλημάτων ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ-ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16,  επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου